zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Niet inpakken, wel wegwezen!

U heeft de keus uit twee verschillende 6-persoons tenten. Al de tenten bieden u ruimte, comfort en gezelligheid. Bij het inrichten van de tenten is er niets over het hoofd gezien. Een gezellige tent met alles erop en eraan staat op u te wachten. Dit is inderdaad: niet inpakken wel wegwezen!

Country Camp Comfort

De Country Camp Comfort is een ruime 6-persoons bungalowtent. Deze tent heeft veel leefruimt en is voorzien van een uitgebreide inventaris.

Foto Camping Auvergne la grange fort

In de drie slaapcabines vindt u echte bedden die zorgen voor een prima slaapcomfort. De ruime koelkast en het 4-pits gasfornuis geven extra vakantiegemak. De grote parasol geeft schaduw als dat nodig is.

Prijzen en online reserveren

Interrieur fotos

Country Camp Comfort plus

Foto Camping Auvergne la grange fort

De 'Plus' staat voor:

• Extra grote (XL) kampeerplaats

• Moderne tent

• Grote luifel

• Tenttapijt in leefruimte.

Prijzen en online reserveren

Interrieur fotos

Wat u allemaal niet hoeft mee te nemen ...

Bij het inrichten van de tenten hebben we niets over het hoofd gezien. Een gezellige tent met alles d'r op en d'r aan staat op u te wachten. Dit is inderdaad niet inpakken, wel wegwezen!

Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69