zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Waan u kasteeldame- heer op onze camping

In het park van het kasteel bevindt zich de 7 ha. grote camping, die plaats biedt aan ongeveer 100 caravans en/of tenten.

Volop keuze in ruime, afgebakende en diverse verharde plaatsen, met veel groen en eventueel schaduw.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Op diverse plaatsen heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving richting Issoire of Les Pradeaux. s'morgens wakker worden, uw tent of caravan openen en genieten van de ochtend zon en het overweldigende uitzicht... dat is vakantie vieren zoals het hoort

Foto Camping Auvergne la grange fort

Wilt u liever in het vrije veld, bij de muren van het kasteel of onder de bomen kamperen ?

Ook dat is mogelijk op Chateau – camping la Grange Fort.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Prijzen en online reserveren

Op veel plaatsen vanaf de camping heeft u prachtige vergezichten op de omgeving, de rivier de Allier of op het oude Franse dorpje Les Pradeaux.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Uw ideale vakantieplek, voor een historische vakantie

Foto Camping Auvergne la grange fort
Prijzen en online reserveren

De plaatsen zijn op diverse velden gegroepeerd, of individueel. Ze zijn ruim van opzet, waardoor voldoende plaats is voor kleine bijzet-tentjes naast uw caravan, zonder dat uw buren hier overlast van hebben. Goede nachtrust is hierdoor gegarandeerd.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Overal op de camping is veel groen aanwezig, zodat u uw caravan of tent op een goede beschutte plek tegen de middagzon kunt opzetten.

Ook zijn er een aantal 4-6 persoonstenten te huur met uiteraard een compleet inventaris.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Vanzelfsprekend zijn er op div. locaties sanitairvoorzieningen, met zittoiletten, douches, spoel- en afwasruimtes met gratis warm water. 2 babywasruimten, wasmachines en droogtrommel completeren onze voorzieningen.

Deze zijn ondergebracht in een speciaal gebouwen-complex, centraal gelegen op de camping, waardoor het voor iedereen eenvoudig binnen hand bereik is.

Gehandicapten kunnen gebruik maken van onze aangepaste toilet- en doucheruimte.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69