zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Onze appartementen

Als u tijdens uw vakantie wilt logeren in landelijke sferen dan is dit voor u een goed alternatief. Uiteraard is uw vakantieverblijf compleet ingericht, perfekt geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

In ons stijlvolle bijgebouw zijn 2 appartementen te huur.

Appartement (6 pers)

Mooi en compleet gerestaureerd in stijl van het kasteel. Bevindt zich op de 1e étage van de bijgebouwen. ( 60 m²) met de entree in een toren.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Prijzen en online reserveren

Foto impressie van het appartement
Indeling :

Zeer ruime living met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één kamer met een 2-persoons bed en 2 kamers met een stapelbed. Grote doucheruimte met wastafel. De w.c. is gescheiden van de doucheruimte. Groot balkon (11m²) met schitterend uitzicht op het kasteel en de camping.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Appartement (5 pers)

Prachtig gerestaureerd appartement op de begane grond van de bijgebouwen (54 m²) en met mooi uitzicht op kasteel.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Prijzen en online reserveren

Foto impressie van het appartement
Indeling :

Grote living met open keuken. 2 doucheruimtes met wastafels !. Eén slaapkamer met 1 éénpersoonsbed en een dubbelbed voor (2) kinderen. (een feest voor de kinderen).

Ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed. Half overdekt terras en tuin en privéparking.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69