zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Over ons

Chateau - camping de Grange Fort

Chateau la Grange Fort is 25 ha. groot landgoed. Prachtig gesitueerd op een heuvel met rondom vergezichten van vele kilometers over het afwisselende landschap van de Auvergne.

Vlakbij vindt u Issoire, een pittoresk stadje met een oud centrum en een levendige markt op zaterdag.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Het Chateau is uitstekend bereikbaar, in slechts 10 minuten vanaf de autoroute rijdt u door een afwisselend landschap langs oude Franse dorpjes naar uw vakantiebestemming.

Voor een dagje naar de grote stad ? Clermont-Ferrand op +/- een half uur rijden is een aangename stad vol winkels en cultuur en historie.

MJamm-MJamm: onze take-away maakt dat de inwendige mens tijdens uw vakantie niets te klagen heeft. Hollandse snacks maar ook een verrassende keus in net wat andere over de grens gerechten. Deze zijn ook verkrijgbaar als plate-service in onze bar.

Ontdek op uw vakantie dat zelf niet koken meer kan zijn dan altijd maar hetzelfde.

Bij uitstek geschikt voor uw veelzijdige, historisch vakantie.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Het Chateau la Grange Fort zorgt voor een mix van cultuur, historie en modern vakantiecomfort.

De rivier de Allier die langs het landgoed loopt en ons buiten- en binnenzwembad zorgen voor volop waterplezier. De oostelijke ligging t.o.v. het Centraal Massief zorgt voor een aangenaam microklimaat met minder neerslag dan in de omliggende regio's.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Het 15e eeuws chateau als vakantieparadijs.

Stijlvolle chambres d'hotes, 'n gezellig verblijf op de 3-sterren camping, een comfortabele bungalow, chalet of mobile home, volop keuze. Sfeervol dineren in het kasteel, ook dat is mogelijk. Tenissen, een kasteelbezichtiging of een drankje in de tot bar/recreatieruimte omgebouwde paardenstal, maken uw vakantie compleet.

Foto Camping Auvergne la grange fort

In het authentieke bijgebouw vindt u het verwarmde binnenbad en de sauna. In de gezellige bar met de orginele sfeer van de paardenstallen kunt u 's avonds proosten op weer een geslaagde vakantiedag. De recreatieruimte met o.a. grootbeeld tv, biljart etc. zorgt ervoor dat u en uw kinderen zich nooit vervelen.

De receptie is tijdens uw vakantie uw eigen VVV, met volop informatie over div. wandel- en fiets-tochten. Daar kunt u ook de lekkerste ijsjes en de wijnen uit de regio aanschaffen.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69