zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Via ferrata

Een avonturentocht en klimtocht tegelijk. Voor jong en oud geschikt. Met een klimgordel zit u via een touw vast aan de wand. U klimt steeds hoger. Het parcours bestaat uit 3 verschillende niveaus. Na een kleine oefening en een mooie wandeltocht gaat u rotsen tussen de 5 en 25 m. hoogte beklimmen.

Op elk moment kunt u tijdens de klim stoppen. Er zijn speciale "ontsnappingsmogelijkheden" ingebouwd. Op het einde van de tocht gaat u via een tokkelbaan op 7m hoogte terug naar het kampement.

Bijzonderheden :

- Tijdsduur 2 uur

- Niveau: beginneling

- Leeftijd: vanaf 10 jaar

Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69