zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Quad arangement

Ontdek de prachtige Auvergne op een stoere en snelle Quad! Beleef een week lang de sensatie van het Quadrijden met als uitvalsbasis onze uniek gelegen camping in Les Pradeaux, aan de rivier de Allier. Vanaf onze camping, die gesitueerd is rond het schilderachtige 15e eeuws chateau, gaat u onder leiding van een gids een avontuurlijke tocht ondernemen van 5 dagen waarbij elke dag een andere camping in de uitgestrekte Auvergne wordt aangedaan. Door de unieke samenwerking met W.O.T.-Quadverhuur zijn we in de gelegenheid om u op deze bijzondere manier kennis te laten maken met zowel onze camping, waar compleet ingerichte tenten voor u klaarstaan, als de schitterende, door velen nog onontdekte natuur waarin onze camping ligt…

In het voor- en naseizoen bieden wij de mogelijkheid om, in combinatie met overnachtingen in compleet ingerichte tenten, op een stoere Quad deze prachtige streek te ontdekken. Elke dag nemen de deelnemers hun eigen spullen mee op de Quad om ’s avonds na een avontuurlijke route op een andere camping neer te strijken voor de zelf te koken maaltijd en een overnachting in een ruime en volledig ingerichte bungalowtent. ’s Morgens wordt na het ontbijt de tocht vervolgd naar de volgende camping om uiteindelijk na 5 dagen weer op onze camping aan te komen. Na een laatste overnachting wordt op eigen gelegenheid de reis naar Nederland ondernomen.

Deze week is volledig verzorgd, dus inclusief alle catering en overnachtingen. De deelnemers koken zelf, maar hoeven behalve eigen kleding en een rijbewijs alsmede een bewijs van reisverzekering niets mee te nemen. Slechts de heen- en terugreis vanuit Nederland is op eigen gelegenheid. Voor de rest regelen wij in samenwerking met W.O.T.-Quadverhuur alles voor u, zoals helmen en uiteraard de Quads!

Kosten: NOG IN TE VULLEN per persoon incl. BTW en toeristenbelasting

Kijk voor meer informatie op de site : www.wotnorg.nl

Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69