zondag, 09 december 2018
A+ R A-

Animatie

Foto Camping Auvergne la grange fort
Foto Camping Auvergne la grange fort

Kinderspelen worden gratis aangeboden in de maanden juli en augustus. Dit is wel onder voorbehoud, d.w.z. dat we afhankelijk zijn van de bezetting camping, alsmede de beschikbaarheid van het animatie-team. Buiten de maanden juli en augustus wordt bij genoeg animo wandelingen, rondleidingen in kasteel en pétanque tournooitjes georganiseerd.

Tijdens de maanden juli en augustus organiseren we kinder- en gezinsanimatie.

's Ochtends voor de kleintjes van 3 tot 9 jaar en s' middags voor de wat ouderen. S'avonds volley-bal en tafeltennis tournooien.

Foto Camping Auvergne la grange fort

Tevens worden er avonden georganiseerd, o.a. karaoke,levende muziek, kinder-disco en een pubquiz. De avondanimatie vindt plaats in de goed geisoleerde bar op de binnenplaats van de dépendances.

Foto Camping Auvergne la grange fort
Email:
Subject:
Message:


la grange fortHier kunt u ons vinden op facebook. Wij posten regelmatig berichtjes, u kunt ons berichten sturen, of reageren op berichten van ons of anderen.

 
showHier kunt u een wandeling over onze camping maken vanuit uw luie stoel in uw woonkamer. Klik op onderstaande link en laat u verrassen wat onze camping allemaal te bieden heeft.

Start de toer

Reserveren

Prijzen


Hier vindt u een overzicht van de actuele prijzen van al onze verhuur mogelijkheden. Hier kunt u een selectie maken en direct een reservering plaatsen.

Meer informatie

Prijzen standplaatsen

Prijzen huuraccomodaties

Prijzen hotelkamers

De camping

showU zoekt een een bosrijke, rustige camping met alles erop en eraan. Camping La Grange fort biedt u alle comfort en natuur die zich kunt wensen.

Meer informatie

Online reserveren

Accomodaties


showBent u geen campeerder, maar wilt u wel genieten van het buitenleven wat een camping u kan bieden, dan is wellicht een chalet, mobile home of appartement iets voor u.

Chalets

Lodges

Mobiel homes

Appartementen

Bed & breakfast


showOok voor een hotelkamer kunt u terecht op la grange fort. In het kasteel bevinden zich diverse, in klasieke stijl ontworpen hotelkamers.Ontdek HIER de mogelijkheden.

Meer informatie

Online reserveren

Tripadvisor


Schrijf een beoordeling op Tripadvisor show

63500 Les Pradeaux, Frankrijk

Telefoon 0033 473 71 02 43

Fax 0033 473 71 07 69